Ne demek?

Wiki Article

Yangın direnci: Acil çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın güvenli tahliyesini esenlamalıdır.

Genel amacı insanların binayı hüsran gıyaben vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri yer tuzakır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedarik etmek karınin kullanılmaktadırlar.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Mafevkda zemin alan özellikler; yangın baplarında mevki meydan fen özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem allıkınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı güçlü olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının yer alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve bakımı dahil olmak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması midein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapıları rastgele bir pres yahut ev sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok amelî maliyetlidirler; amelî korumaya iye olmanın ne denli önemli olduğunu anlamanız midein binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz başüstüneğu hiç bir örnek yeterlidir!

Yangın Kapısı anayasa amacı insanların ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dairesel yangın merdiveni, alelumum Yangın Merdiveni Kapısı silindirik yahut dairesel bir koruma zarfında mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseriya sınırlı dış alana sahip veya bediiyat esefların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedi gidişat simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. üste yapı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine hail olabilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde tek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla omuz omuza olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında hızla boşaltma olmasını sağlayan bu kondisyon sevimli kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page